Spektakli që jep’ perëndimi i diellit në plazhin pranë Tiranës - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Spektakli që jep’ perëndimi i diellit në plazhin pranë Tiranës

    Spilleja në Rrogozhinë konsiderohet nga pushuesit si një prej plazheve më të bukura përgjatë brigjeve të Adriatikut.

    Ndonëse rreth një orë larg me makinë nga Tirana, plazhi i Spillesë vijon të jetë i pafrekuentuar në masë, sidomos gjatë ditëve të javës.

    Por nuk janë vetëm rëra dhe deti i pastër që e bëjnë të veçantë Spillenë, por është edhe ‘spektakli që jep’ çdo mbrëmje perëndimi i diellit, siç mund ta shihni edhe në fotogaleri.

1 / 7