Atraksionet që duhet parë në Mal të Zi - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Atraksionet që duhet parë në Mal të Zi

    Bukuria mahnitëse e Malit të Zi dhe historia e larmishme e bëjnë atë një vend interesant për t’u eksploruar.

    Në këtë vend i ke të gjitha – nisur nga malet dhe deri tek deti mahnitës.

    Më poshtë vendet që duhet t’i shihni kur shkoni tek fqinji perëndimor.

1 / 13