Spektakli i balonave në Angli - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Spektakli i balonave në Angli

    Dhjetëra balona janë ngritur në qiell të hapur mbi Bristol, ndërsa po kryejnë përgatitjet përfundimtare për, Festivali Ndërkombëtar i Balonave, në qytet.

    Më shumë se 20 balona u nisën nga aeroporti Filton pranë qytetit, në agim, për të shënuar fillimin e festivalit, i cili këtë vit do të festojë me ikonat e Bristol përfshirë super-jetin Concorde dhe Wallace dhe Gromit.

    Ngjyra e nxehtë e ajrit ka zbukuruar qiellin këtë mëngjes duke shënuar fillimin e 41 të Festivalit Ndërkombëtar të balonave në Bristol.

    Gjashtë milionë vizitorë pritet të zbresin në Bristol, për të ndjekur këtë festival që zhvillohet çdo vit.

1 / 6