Trendi më i ri i xhinseve na kthen pas në shekullin e 19-të dhe do ju habisë - Bota Sot
E diel, 13 tetor 2019
  • Trendi më i ri i xhinseve na kthen pas në shekullin e 19-të dhe do ju habisë

    Xhinset janë një nga veshjet më të dashura për të gjithë grupmoshat. Të lehta, praktike dhe ofrojnë shumëllojshmëri zgjedhjesh.

    Për të gjithë ata që i kanë të preferuarat e tyre dhe i veshin shpesh duhet të shohin trendin më të ri që po promovohet tek xhinset e këtij sezoni.

    Bëhet fjalë për qepje të dyfishtë. Ky detaj shumë interesant që është marrë hua nga shekulli i 19-të dhe po promovohet nga emrat më të mëdhenj të modës në mbarë botën do pushtojë rrugë dhe pasarelat për sezonin 2019-2020.

    Për më shumë, ju tregojmë disa modele dhe zgjedhjen bëjeni vetë. 

1 / 7