Fundet trendi të kësaj vere - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
 • Fundet trendi të kësaj vere

  Me ardhjen e sezonës së verës ndryshojnë veshjet e njerëzve.

  Kjo pasi përdoren rrobat që kanë material më të lehtë dhe që nuk u bëjnë të ndjeni temperaturat e larta.

  Ndër këto rroba janë edhe fundet e ndryshme duke filluar nga të gjatit e duke vazhduar me të shkurtit.

  Këtë verë sipas Cosmopolitan më shumë përdoren fundet me fallta dhe ato  me material të satenit.

  Këtu më poshtë keni disa prej këtyre modeleve:

1 / 5