Fotografi që duken sikur të jenë të ndërhyra me ‘Photoshop’ - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Fotografi që duken sikur të jenë të ndërhyra me ‘Photoshop’

    Planeti ynë është vërtet unik dhe i mrekullueshëm.

    Mrekullitë që ndodhin përreth tij na bëjnë që ta admirojmë më shumë botën në të cilën po jetojmë.

    Kësisoj, Bright Side ka përzgjedhur disa nga fotografitë më të pazakonta të planetit, që duken sikur të jenë të ndërhyra me ‘Photoshop’.

1 / 12