Të kesh një motër si shoqe dhe shoqen motër – tatuazhet që tregojnë këtë lidhje - Bota Sot
E hënë, 19 gusht 2019
 • Të kesh një motër si shoqe dhe shoqen motër – tatuazhet që tregojnë këtë lidhje

  Të kesh një motër do të thotë të kesh botën.

  Por kur ke plus një shoqe si motër bota shkon përtej.

  Këto lidhje janë shumë të fuqishme dhe nuk mund t’i zhbëj askush – shpesh motrat/shoqet këtë dashuri e tregojnë edhe ndryshe.

  Ato vendosin të bëhen pjesë e njëra-tjetrës përgjithmonë – përmes tatuazheve.

  Më poshtë disa nga krijimet më të bukura artistike që shpërfaqin këtë lidhje të pazgjidhshme.

1 / 10