Ide se si t’i kombinoni fundet në këtë verë - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Ide se si t’i kombinoni fundet në këtë verë

    Gjatë sezonit të verës vajzat pëlqejnë shumë fundet, por ndryshe nga fustanet ata janë më të vështira për t’u kombinuar.

    Më poshtë ju sjellim disa kombinime të bukura të fundit me bluzë dhe këpucë, si për të dalë ashtu dhe për zyrë.

    Do të dukeni shumë me stil dhe elegante.

1 / 9