Vjeshtë 2019, 5 modelet e xhinseve që duhet t - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Xhinset e prera

    Ndërsa stinët e kaluara na kanë sjellë modele xhinsesh nga më të ndryshmet, këtë sezon para shkollës po shkojmë më shumë edhe te ky model - xhinset e prera. Mund t'i bini edhe shkurt, pra thjesht të merrni një palë gërshërë dhe t'i modifikoni xhinset që keni. Krijoni stil të ri me fare pak fantazi.

2 / 6