Nga vera në vjeshtë, stilet e këpucëve ideale për periudhën e ndërmjetme - Bota Sot
E hënë, 16 shtator 2019
  • Nga vera në vjeshtë, stilet e këpucëve ideale për periudhën e ndërmjetme

    Disa gjëra janë thjesht universale; gjithmonë ke nevojë për një buzëkuq të kuq në çantë, pavarësisht kohëve që ikin e vijnë. Po ashtu, në gardërobë të duhet një fustan i zi për çdo rast të mundshëm. E njëjta gjë mund të thuhet edhe kur është fjala për këpucët – edhe ato kanë rregulla. Ne të gjithë kemi të preferuarat tona sa u përket stileve dhe ngjyrave, por jo të gjitha këpucët janë krijuar për t’u veshur në çdo kohë – sidomos kur bëhet fjalë për kohën e ndërmjetme.

    Për fat të mirë, janë disa lloje këpucësh të cilat janë shumë të përshtatshme për sezonin e ndërmjetëm. Nëse akoma nuk ke një palë të tilla dhe nuk di se cilat janë ‘must-have’, atëherë duhet të investosh sa më shpejt të jetë e mundur në një palë nga këto, sepse janë perfekte pikërish për këtë kalimin verë – vjeshtë, kur temperaturat nisin të bien.

1 / 5