Xhinset që duhet t’i vishni gjatë vjeshtës 2019 - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Xhinset që duhet t’i vishni gjatë vjeshtës 2019

    Vjeshta është periudha perfekte për të blerë një palë xhinse.

    Por cilat janë trendet e momentit për xhinset e femrave, si t’i kombinojmë, si të dukemi femërore, ekstravagante dhe interesante.

    Fotot më poshtë do t’ju njohin me trended e vjeshtës 2019 për xhinset.

    Për raste nga më të ndryshmet, që nga kombinimet ‘street style’ tek ato të sofistikuara, fiksimi ‘xhins’ mbetet definitive edhe për këtë sezon vjeshtë-dimër.

2 / 5