Fotot që dëshmojnë se flokët e shkurtra janë ide e mirë - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Fotot që dëshmojnë se flokët e shkurtra janë ide e mirë

    Nëse dëshironi të ndryshoni diçka, nuk ju duhet ta ndryshoni gjithë jetën.

    Ndonjëherë krejt çka ju duhet është vetëm ta modifikoni pamjen. Mënyra më e lehtë dhe e shpejtë për këtë është ta vizitoni një stilist flokësh dhe me këtë edhe një frizurë të re.

    Ne shpresojmë se personat e mëposhtëm, të cilët shpëtuan nga flokët e gjata dhe e ndryshuan pamjen e tyre në mënyrë drastike do t’ju inspirojnë dhe ju.

2 / 9