Vjeshtë 2019, disa nga veshjet më në modë - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Vjeshtë 2019, disa nga veshjet më në modë

    Formale ose rastësore, i shkurtër, i gjatë apo i mesëm, rrugë apo e gjatë, e përpunuar ose pa bujë, fustani mbetet një nga veshjet më të dashura për të gjitha stinët dhe eventet.

    Nuk ka shumë rregulla kur bëhet fjalë për të zgjedhur veshjen e duhur apo edhe atë të gabuar. 

    Më poshtë janë renditur disa nga veshjet më të përshtatshme për vjeshtën e ardhshme.

1 / 5