Kjo është mënyra e re për të kombinuar xhaketën xhins gjatë vjeshtës - Bota Sot
E enjte, 24 tetor 2019
 • Kjo është mënyra e re për të kombinuar xhaketën xhins gjatë vjeshtës

  Xhaketa xhins është konsideruar gjithmonë si një element shumë i rëndësishëm i gardërobës së një gruaje. Sidomos në vjeshtë

  Nuk ka rëndësi se ç’lloj stili është, një xhaketë xhins është një element klasik për të cilin të gjitha vajzat dhe gratë kanë nevojë.

  Është një mënyrë shumë e thjeshtë, e cila ju kujton sa e thjeshtë është ta kombinoni gjithçka me një xhaketë xhins.

  Sezonin e kaluar, ne kemi parë disa variante të propozuara edhe nga yjet e njohur të skenës.

  Disa nga modelet më të bukura në Instagram, këtë vjeshtë vijnë me propozime të reja, me një stil të freskët.

1 / 10