Fotografi të frikshme! - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Fotografi të frikshme!

    Një seri fotosh të quajtur “Removed” nga fotografi amerikan Eric Pickersgill tregon njerëzit që shikojnë aty ku zakonisht është telefoni i tyre por që është i hequr.

    Gjithçka duket e pakuptimtë dhe një realitet disi i frikshëm.

    Fotografi e ka marrë këtë nismë në kuadër të një fushate ndërgjegjësimi që shumë gjëra po i humbasim nga fokusi i shumtë në ekranët e telefonave tanë të zgjuar.

    Fotografitë kanë qenë një këmbanë alarmi dhe ka marrë një shpërndarje shumë të madhe.

1 / 8