Disa kombinime të tmerrshme me rroba që nuk duhet t’i bëni asnjëherë - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Disa kombinime të tmerrshme me rroba që nuk duhet t’i bëni asnjëherë

    Duket qartë se gratë moderne nuk janë të kufizuara aspak kur bëhet fjalë për për pamjen dhe modën.

    Kjo është arsyeja se pse kombinime të tilla si çanta dhe këpucë nga materiale të cilat ishin të ndaluara në të kaluarën, sot janë tejet në modë.

    Por, nuk duhet harruar për sensin apo një gjuhë të përbashkët të modës, e sidomos nëse po përpiqeni të dukeni sa më trendi, raporton “Bright Side”.

    Këtu do gjeni disa foto që tregojnë se përzierja e shumë gjërave nuk është ide e mirë.

1 / 8