Fotografi të martesës nga e gjithë bota, tregojnë se sa e rëndësishme është kjo ditë - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Fotografi të martesës nga e gjithë bota, tregojnë se sa e rëndësishme është kjo ditë

    Jo të gjitha ceremonitë e martesave janë të njëjta. Por një gjë është e sigurt në të gjitha vendet e botës. Stresi dhe presioni që e kalojnë njerëzit dhe familjarët deri tek ceremonia e darsmës.

    Fatmirësisht, fotografët janë gjithmonë aty për të i kapur momentet më të mira, ndonjëherë ato më qesharaket e ndonjëherë ato që edhe t’i mbushin sytë me lot, raporton “Bright Side”.

    Sido që të jetë, këtu gjeni disa nga fotot më të mira të martesës. Foto të shkrepura nga ceremonitë e darsmave në mbarë botën. Do ju emocionojnë. 

1 / 14