Pamje fantastike nga shpina e shqiponjës së maleve - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Pamje fantastike nga shpina e shqiponjës së maleve

    Shqiponja e quajtur “Viktor” kishte një kamera të lidhur mbi shpinë.

    Kjo shqiponjë bisht-bardhë rritet kryesisht në Europë dhe në Azi.

    Një fluturim i shpendit të maleve dha pamje të mrekullueshme të alpeve europiane.

    Por në të njëjtën kohë, ky fluturim tregoi se sa ka ndryshuar klima, dhe se si kanë shkrirë akujt në ato zona.

1 / 10