Familja, miqt, bashkëatdhetarët, dhe ushtarak të U.S.Army, i japin lamtumirën veteranit të ushtrisë Amerikane Fran Sokoli - Bota Sot
E mërkurë, 11 dhjetor 2019
1 / 7