Metodat ekstreme të mësimdhënësve që nxënësit të mos kopjojnë në provim - Bota Sot
E martë, 10 dhjetor 2019
  • Metodat ekstreme të mësimdhënësve që nxënësit të mos kopjojnë në provim

    Me avancimin e teknologjisë janë rritur edhe gjasat për të kopjuar më lehtë gjatë provimeve, duke ua vështirësuar kështu punën edhe mësimdhënësve që janë në hall nga pajisjet e ndryshme që po i përdorin nxënësit.

    Bored Panda ka përpiluar një fotogaleri që tregon metodat ekstreme të mësimdhënësve, që i aplikojnë sa herë që nxënësit e tyre kanë për t’iu nënshtruar testeve të ndryshme.

    Në shikim të parë duken të pazakontë por ato kanë ndodhur në vende të ndryshme botës, duke filluar nga Amerika e Jugut e deri në Azi.

    Se për çfarë bëhet fjalë shikoni fotografitë e publikuar në galeri, dhe do të bindeni se ata bëjnë të pamundurën që t’ia pamundësojnë nxënësve kopjimin nëpër provime.

1 / 9