Ngjyrosni ditët e zymta: Trendi i cili këtë vjeshtë do ta bëjë më të gëzuar! - Bota Sot
E enjte, 12 dhjetor 2019
  • Ngjyrosni ditët e zymta: Trendi i cili këtë vjeshtë do ta bëjë më të gëzuar!

    Kombinimet me pika janë të pashmangshme gjatë pranverës dhe verës, mirëpo gjykuar sipas koleksioneve vjeshtore të cilat mund të gjenden në dyqane, dashuria ndaj këtij printi nuk pushon

    Ky trend është aktual edhe gjatë ditëve vjeshtore, gjë që nuk është aspak i keq, sepse me kombinimet e modës do të mund t’i kundërvihemi kohës së zymtë.

    Duke pasur parasysh që për ditët më të ftohta deri tani gjithmonë kanë qenë të rezervuara tonet e errëta, na gëzon shumë fakti që sivjet situata është paksa më ndryshe.

1 / 7