E premte, 05 mars 2021
  • Si është e mundur? Mënyrat më të çuditshme të parkimit

    Nëse është ora 9:00 pasdite dhe jeni duke shkuar në rrugën tuaj për të gjetur makinën tuaj në parking, ju e dini pothuajse se gjithçka mund të ndodhë.

    Nga parkuesit e këqij deri tek hakmarrësit krijues, mund të jeni në një përvojë eksentrike, si të shihni makinën tuaj të mbuluar ose ta gjeni atë në krye të një makine tjetër.

1 / 9