Dy motrat albine shpërndajnë fotografitë e ëmbla të tyre - Bota Sot
E mërkurë, 26 shkurt 2020
  • Dy motrat albine shpërndajnë fotografitë e ëmbla të tyre

    Nuk është aq shpesh që ju shihni një person albin në rrugë, pasi janë mjaft të rrallë. Kjo është arsyeja pse historia e dy motrave nga Kazakistani ka magjepsur njerëz nga e gjithë bota.

    Ato kanë lindur në një familje, 12 vjet diferencë dhe kanë një gjë të përbashkët – të dyja janë albine.

    Tani është koha që ju të takoni këto vajza përrallore.

1 / 11