Martesat më të shkurtra në histori: Yjet që nuk rezistuan as një muaj bashkë! - Bota Sot
E enjte, 20 shkurt 2020
  • Martesat më të shkurtra në histori: Yjet që nuk rezistuan as një muaj bashkë!

    Yjet mund të bëjnë gabime edhe më të mëdha se njerëzit e thjeshtë, ndryshimi është se ato kanë aftësinë t`i hedhin shumë më lehtë pas krahëve. Është cilësi, thonë disa, e njerëzve me shumë para dhe pak keqardhje. Martesa e dështuar e Pamel Andersonit pas vetëm pesë ditësh, nuk është në majën e listës së lidhjeve më të shkurtra në kurorë të botës.

1 / 7