Në kohë koronavirusi: Pamje brenda fabrikës më të madhe të letrave higjienike - Bota Sot
E hënë, 06 prill 2020
 • Në kohë koronavirusi: Pamje brenda fabrikës më të madhe të letrave higjienike

  Çfarë mund të jetë më shqetësuese sesa mungesa e letrës higjienike në periudhën e koronavirusit.

  Essity, prodhuesi më i madh në Mbretërinë e Bashkuar, prodhon kadife dhe letra higjienike në markete me shumicë.

  Çdo ditë, fabrika e prodhimit të tyre arrin të prodhojë 4,7 milionë letra higjienike.

  Numri i të prekurve me koronavirus ka arritur në mbi 1,500, derisa 36 kanë vdekur si pasojë.

  Ndiqini pamjet më poshtë për ta parë situatën e fabrikës në fjalë në periudhën e koronavirusit. 

1 / 5