Sfida e re e krisur saqë më e krisur s’ka si të jetë, mirëpo meshkujve u pëlqen - Bota Sot
E hënë, 25 maj 2020
 • Sfida e re e krisur saqë më e krisur s’ka si të jetë, mirëpo meshkujve u pëlqen

  Femrave, por edhe pjesës tjetër të popullatës, gjithnjë e më shumë u është monotone jeta në karantinë

  Këtë e konfirmon edhe sfida më e re, e cila është edhe më e keqe nga ajo me jastëkë…

  Pas fustaneve nga jastëkët dhe çarçafët, kanë ardhur deri te ideja që të fotografohen të veshura me “fustane” nga qesja.

  Ideja është e njëjtë si edhe herën e kaluar, që damat të vishen apo së paku pjesërisht të mbulohen me ato që kanë në shtëpi. Ndërsa qese të letrës ose qese të plastikës, shumica syresh i kanë.

  Që të dy llojet e qeseve janë nga materiali shumë vlerësues, sepse nga to lehtë mund të bëhet qoftë fustan i shkurtër, qoftë i gjatë, me bashkimin e dy apo më shumë qeseve.

1 / 6