Pamje sa njëmijë fjalë, bota nën “pushtetin” e koronavirusit - Bota Sot
E enjte, 28 maj 2020
  • Pamje sa njëmijë fjalë, bota nën “pushtetin” e koronavirusit

    Koronavirusi ka bërë që miliona njerëz në të gjithë globin të izolohen në shtëpi. Ndonëse kjo masë shikohet si mënyra më e mirë për të shkëputur zinxhirin e infektimit, nga krahu tjetër nga kjo situatë ka përfituar dhe natyra.

    Nuk na ndodh shpesh që të shohim rrugë të boshatisura, sheshe të qyteteve monopole, të “shurdhëta” nga mungesa e njerëzve.

    Këtë mund ta shkaktonte vetëm një pandemi si e koronavirusit të ri. 

1 / 13