Lule dhe foto para rrënojave të Teatrit Kombëtar… - Bota Sot
E enjte, 04 qershor 2020
  • Lule dhe foto para rrënojave të Teatrit Kombëtar…

    Kur kanë kaluar disa ditë nga shembja e Teatrit Kombëtar, ajo çfarë sheh tashmë janë rrënojat që kanë mbetur pas.

    Një tufë lule apo njerëz që ndalojnë për të bërë foto janë disa momente që janë mundur të fiksohen sot në disa foto.

1 / 10