Lidhja Demokratike e Kosovës ka nevojë për reformim dhe pastrim nga ata që e kanë varros dhe vazhdojnë ta varrosin kontributin e veprimtarëve të LDK-së - Bota Sot
E hënë, 03 gusht 2020
1 / 8