Foto të rralla nga martesa e Lady Dianës dhe Princ Charles! - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Foto të rralla nga martesa e Lady Dianës dhe Princ Charles!

    E gjithë bota u emocionua kur Lady Diana Spencer u martua me Princin Charles në 1981, ndonëse fatkeqësisht martesa nuk pati një fund të lumtur.  Fustani! Unaza! Kurora!

    Publiku nuk ngopej nga romanca mbretërore – dhe me siguri ju keni parë afërsisht një milion fotografi nga ajo ditë.

    Megjithatë, mediat e huaja kanë arritur të gërmojnë  thellë në arkiva dhe kanë arritur të gjejnë disa foto që ndoshta nuk i keni parë më parë.

    Një ceremoni dhe romancë e bukur në dukje pasi fatkeqësisht asokohe askujt nuk do t’ja merrte mendja fundin që do të kishte princesha e bukur.

2 / 9