Ky është trendi më i "çmendur" i rroba banjove për meshkuj! - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Ky është trendi më i

    Pas izolimit të gjatë nga pandemia e koronavirusit, njerëzit kanë nevojë të pushojnë dhe të kalojnë bukur në det. Për t'i dhënë më shumë ngjyra pushimeve, ka dalë trendi më i ri dhe disi i "çmendur" i rroba banjove të meshkujve.

    Ato shihen me ngjyra tropikale, shumë ngjyrëshe, me figura të ndryshme dhe mjaft praktike.

    A do guxonit dhe ju me këto rroba banjo?

2 / 9