Këto janë çantat më të bukura të verës! - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Këto janë çantat më të bukura të verës!

    Këtë verë, në modë nuk janë më çantat e mëdha ku mund të mbash gjithçka, por çantat e vogla të cilat janë më të lehta për t;u mbajtur dhe ju bëjnë të dukeni më bukur.

    Ajo që vihet re këtë sezon janë ngjyrat. Për çantat nuk ka një ngjyrë specifike, por i gjeni të ndryshme. Gjithashtu edhe modelet janë të shumëllojshme. Shihni fotot në galeri.

1 / 8