“Hashimi e ka kuptuar çfarë dëmi i ka sjellë vetes, Kosovës dhe UÇK-së”, analisti tregon sa mund të zgjasë intervistimi i Thaçit - Bota Sot
E enjte, 24 shtator 2020
1 / 2