Stili i pavdekshëm princeshës Coraolinë të Monakos - Bota Sot
E shtunë, 15 gusht 2020
  • Stili i pavdekshëm princeshës Coraolinë të Monakos

    Carolina e Monakos është një ikonë stili që shenjoi vitet ’70-’80-’90. Vajza e madhe e Princit të Monakos Rainer III dhe është motra e madhe e Princit Albert dhe Princeshë Stephanie.

    Carolina ka dalluar që në rininë e saj për stilin e veçantë në veshje, dhe daljet e saj publiku ose jo janë komentuar gjithëherë me nota komplimentuese edhe nga dizajnerë të ndryshëm.

    Duket se sa i përket vitit 2020, 63 vjeçarja e ka vendosur dekada më parë se çfarë do të jetë në modë dhe më poshtë do të gjeni kombinime veshjesh të princeshës që ja vlen të kopjohen për këtë verë.

1 / 9