Fotot që po bëjnë namin në Instagram, nuk qenkan ato nga plazhi- ja vendi që preferojnë të gjithë! - Bota Sot
E shtunë, 15 gusht 2020
  • Fotot që po bëjnë namin në Instagram, nuk qenkan ato nga plazhi- ja vendi që preferojnë të gjithë!

    Është sezoni i plazhit dhe normalisht, fotot më të bukura në Instagram duhet të jenë ato nga bregdeti! Por nuk qenka tamam kështu! Fotot që po bëjnë namin në rrjetin social aktualisht, janë ato të..piknikut!

    Kjo sepse janë të bukura, përcjellin një ndjesi të paqtë e kaq harmonike e janë dhe mjaft të lehta për t`u realizuar! Nuk është e thënë as që të jetë piknik i vërtetë, mjafton të duket si i tillë!

1 / 6