Pamjet apokaliptike të Beirutit pas shpërthimit të madh - Bota Sot
E diel, 20 shtator 2020
  • Pamjet apokaliptike të Beirutit pas shpërthimit të madh

    Një shpërthim i fuqishëm ka shkundur Beirutin e Libanit dje pasdite duke shkaktuar rreth 78 vdekje dhe mbi 4 mijë të plagosur.

    Kjo fatkeqësi e libanezeve dyshohet që erdhi nga shpërthimi i disa rezervave me kimikate të rrezikshme në një port të Beirutit.

    Pamjet që vijnë nga atje janë të tmerrshme dhe të dhimbshme, po ashtu të rënda për njerëzit e ndjeshëm.

1 / 9