E enjte, 01 tetor 2020
  • Peizazhe nga Kosova nëpërmjet fotografive

    Bukuritë e Kosovës, sidomos ato malore janë vërtet pamjet që do të donit të ktheheni prapë.

    Natyrën dhe liqenet po ua ofrojmë nëpërmjet fotografive të Gazmend Zejnullahu i cili me profesion është fotograf.

1 / 6