Fotot “mashtruese” dhe qesharake, do ju bëjnë t’i shikoni dy herë për t’i kuptuar - Bota Sot
E premte, 18 shtator 2020
  • Fotot “mashtruese” dhe qesharake, do ju bëjnë t’i shikoni dy herë për t’i kuptuar

    Ndonjëherë kapja e një fotografie perfekte nuk ka të bëjë vetëm me pozën, ndriçimin ideal, ka të bëjë edhe kur gjërat shkojnë keq dhe krijojnë diçka të papritur.

1 / 9