Turneu nënujor: Fotografitë fituese të garës prestigjioze - Bota Sot
E premte, 18 shtator 2020
  • Turneu nënujor: Fotografitë fituese të garës prestigjioze

    Shikoni fotografitë fituese të garës prestigjioze ndërkombëtare

    Gara prestigjioze ndërkombëtare The Underwater Tour Awards 2020, na prezanton fotografitë fituese të konkursit.

    Në konkurs kanë marrë pjesë fotografët e gjithë botës, të cilët merren me fotografinë nënujore, ndërkaq me misionin që të ngrenë vetëdijen mbi pasurinë dhe bukurinë e thellësive.

    Shpërblimet ndahen në disa kategori, ndërkaq fituesi i ashtuquajtur i madh këtë vit është Chelsea Haebich nga Adelaida në Australi, e cila ka zënëvendin e parë në kategorinë e “pesë fotografive nënujore”.

1 / 7