E martë, 20 tetor 2020
  • Drita, ngjyra e shpejtësi, të kalosh 5 vite të jetës duke fotografuar trenat

    “Ëndrra ime e fëmijërisë ishte të bëhesha shofer treni. Në ditët e sotme unë punoj si fotograf dhe kam një motor, kështu që ëndrra ime u bë realitet”, kështu thotë, Rizsavi Tamas, një ndër fotografët më të ndjekur në rrjete sociale.

    Tema më e preferuar për të është fotografimi i trenave. Ai ka 5 vite që shëtiti nëpër botë në kërkim të kapjes së momenteve mahnitëse të trenave.

    Në imazhet e tij të veçanta ka trena në lëvizje të mbushur plot ngjyra të fotografuar në momentin perfekt.

1 / 10