E shtunë, 05 dhjetor 2020
  • Objekte që na mashtruan duke besuar se ishin diçka tjetër

    Ka raste kur thjesht po ecni rrugës dhe papritmas dalloni diçka të çuditshme.

    Në shikim të parë ju duket si një objekt super i zakonshëm, si mbeturinat e një peme që u prenë por që gjithashtu duket si horizonti i një metropoli futuristik ose një rrugë që duket e ngjashme më Rrugën e Ylberit nga Mario Kart.

    Bota është plot me mistere si këto që përdoruesit e internetit anekënd botës i kapën me kamerat e tyre, e që më pas i ndanë edhe me përdoruesit e tjerë.

    Shfletuam disa nga iluzionet optike më emocionuese dhe të çuditshme që na bënë të besojmë se objektet e zakonshme janë shumë më tepër se sa duken, dhe në listën në galeri janë këto që gjetëm.

1 / 9