Kënaqësi në dëborë - Bota Sot
E hënë, 22 tetor 2018
  • Kënaqësi në dëborë

    Në ditë të ftohta, kur toka mbulohet nga dëbora, çka është më së miri të bëni?

    Natyrisht, për t’u kënaqur me panoramën që krijohet dhe për të mos u ftohur, një pije e nxehtë është gjithmonë e mirëseardhur.

    Më poshtë do të mund të shihni disa foto artistike të cilat i kanë realizuar njerëzit në mbarë botën.

    Keni bërë dhe ju foto të tilla?

1 / 5
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat