E shtunë, 06 mars 2021
  • Dizajnerët që meritojnë çmimin Nobel për kreativitet

    Publicisti francez dhe eksperti i marketingut, Frederic Beigbeder, dikur ka thënë: “Njerëzit nuk e dinë se çfarë duan deri sa nuk i ofrohet diçka”. Është e vështirë të mos pajtohesh me këtë, veçanërisht kur dyqanet përdorin qasje të pazakonta për të tërhequr vëmendjen tonë.

    Media ka përzgjedhur 28 shembuj të reklamimeve të cilët janë krijuar nga guru-të e vërtetë të marketingut. Këto reklama vërtetë meritojnë vëmendjen tuaj.

14 / 26