Vështirësitë e burrave kur gruan e kanë shtatzënë - Bota Sot
E martë, 11 dhjetor 2018
  • Vështirësitë e burrave kur gruan e kanë shtatzënë

    Periudha e shtatzënisë mund të jetë shumë e vështirë për gratë. Trupat e tyre ndryshojnë dhe hormonet i kanë jashtë kontrollit.

    Por ne ndoshta asnjëherë nuk e kemi menduar se sa të vështirë e kanë burrat gjatë kohës sa gruaja e tyre është duke e kaluar këtë fazë. Ata përpiqen të kënaqin dëshirat e tyre në ushqim, dhe të mësohen me ndryshimin e disponimit të tyre, e gjithë për t’i bërë ato të lumtura. Shikoni përmes fotografive disa nga këto raste.

1 / 5
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat