Gjeni modelin tuaj të flokëve dhe për të ‘zbuluar’ personalitetin - Bota Sot
E enjte, 22 nëntor 2018
 • Gjeni modelin tuaj të flokëve dhe për të ‘zbuluar’ personalitetin

  Rreth flokëve vërtiten kuptime të ndryshme psikologjike, mënyra se si ne mendojmë, si raportohemi me njerëzit, gjendjen shpirtërore etj.

  Dihet që prerja apo lyerja e flokëve tregon që kemi nevojë për ndryshim, dhe jo vetëm nga pamja por ndryshim jetësor.

  Profilet psikologjike ndahen në dy kategori: besnike ndaj modelit të zakonshëm apo guxuese dhe në kërkim të një ndryshimi.

  Mbas zgjedhjes së ndryshimit të stilit, qëndron fakti që mund të të pëlqejë vetja sido që t’i kesh flokët, apo që je e pasigurt. E njëjta gjë për ato që i qëndrojnë besnike modelit të tyre.

  Lidhja e personaliteti dhe modelit të flokëve:

1 / 12
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat