Këto janë punët më të vështira në Tokë - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Këto janë punët më të vështira në Tokë

    Nëse jeni të mërzitur me punën tuaj, me siguri do të ndryshoni mendje nëse do të shihni se si punojnë këto persona.

    Nga minierat e paligjshme nëntokësore në Indi, deri tek ato më të lartat në Pakistan.

    Stërmundim total dhe mbi të gjitha asnjë kusht sigurie, ku jeta është në dorë të fatit dhe në çdo moment mund të ndodhë e papritura.

1 / 13