Verë me pink! Kombinimi i rozës - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Verë me pink! Kombinimi i rozës

    Si pluhur, si karamele, shokuese, pjeshkë, luleshtrydhe…. nuanca të ndryshme por dhe kombinime që ët lënë pa mend. Roza në fakt është një ngjyrë perfektë për t’u kombinuar me të bardhën apo të zezën.

    Por mund të kombinohet mjaft bukur dhe me ngjyra të tjera, si jeshilja, lejla, portokalli, e kaltër, e verdhë, kafe madje edhe me të kuqen.

    Shihni galerinë për të krijuar idenë e kombinimeve të kësaj ngjyre në këtë stinë.

1 / 6