Ende mund të besojmë tek njerëzimi - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Ende mund të besojmë tek njerëzimi

    T’ua thuash diçka të bukur njerëzve për t’i bërë të ndihen mirë, t’u bashkangjitesh muzikantëve të rrugës, ose t’i ndihmosh pa e menduar dikujt që ka nevojë – janë të gjitha gjërat që njerëzit i bëjnë nga mirësia.

    Personat nga kjo përmbledhje e mëposhtme njohin shumë mënyra për ta bërë botën një vend më të mirë. Dhe përfundimisht për këtë nuk u duhet ndonjë superfuqi ose shkop magjik.

1 / 7