Nuk dini si të pozoni kur jeni në plazh? Këto foto iu vijnë në ndihmë - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Nuk dini si të pozoni kur jeni në plazh? Këto foto iu vijnë në ndihmë

    Ka ardhur koha që nëse nuk poston asnjë foto nga pushimet e tua në rrjetet sociale, atëherë konsiderohet sikur nuk ke bërë fare pushime.

    E pavarësisht kësaj, ka persona që shkrepin mijëra foto e në fund vetëm pak prej tyre duken të përshtatshme që të ndahen me miqtë e të afërmit.

    Poza jo e duhur prish edhe fotografinë, prandaj iu vijmë në ndihmë me disa pamje ku do të gjeni gabimet më të zakonshme që bëjmë kur pozojmë për foto në plazh dhe se si mund t’i rregullojmë ato.

1 / 5