Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë

    Jeta në rrugë në çdo vend mund të jetë e ashpër dhe e vështirë, por në rrugët e Rusisë shpesh është e dhunshme dhe e pafalshme.

    Të paktën kjo është përshtypja që të krijohet pasi të shohësh fotot e shkrepura nga fotografi nga Moska Petr Barabakaa.

    Ai thotë se gjithmonë i ka pëlqyer të realizojë foto në rrugë nga njerëz të “çuditshëm” dhe fotogaleria e realizuar nga ai është vërtetë interesante.

1 / 19